9 серпня у Криму було знищено військову базу російських окупантів, кілька потужних вибухів різко перервали відпочинок росіян на тимчасово окупованому українському півострові.

Ця подія неабияк потішила українців, які почали жартувати про те, що саме час бронювати путівки для майбутньої відпустки у Криму. Осторонь не залишилися й відомі вітчизняні торгові марки, супермаркети та мобільні оператори.

Наприклад, мобільний оператор Київстар опублікував фото зі святкового "відкриття" нової точки у тимчасово окупованій Новофедорівці, яку було оформлено у патріотичних синьо-жовтих кольорах. Вказали й конкретну дату - вересень 2022 року.

Креатив від Київстару, скріншот з соцмереж

Разом з тим торгова марка Галичина продемонструвала один зі своїх продуктів, а саме молоко зі знаковою назвою "Крим". Водночас АТБ-Маркет приєднався до ініціативи інтернет-магазину Rozetka, Allo та інших і "прилаштував" свою вивіску на знаменитому "Ластівчиному гнізді" у Криму.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

"Ми своє резервуємо на першому поверсі", - жартують в АТБ-маркеті, закликаючи приєднуватися й інші компанії, зокрема Укрпошту та Нову пошту.

Креатив від АТБ-Маркет, скріншот з соцмереж

Нагадаємо, 9 серпня в Криму пролунала серія вибухів на військовому аеродромі у селищі Новофедорівка. У російському Міноборони причиною вибухів назвали "порушення вимог пожежної безпеки". Водночас в Міноборони України закликали росіян не палити у "невстановлених місцях".

"САКИ! Мінус дев'ять літаків окупантів", - йдеться у повідомленні Командування повітряних сил України, опублікованому на офіційній фейсбук-сторінці 10 серпня.

Креатив від ТМ "Галичина", скріншот з соцмереж

Креатив від Lovespace, скріншот з соцмереж

Нагадаємо, у Криму злетіла у повітря військова база: лунає повітряна тривога, почалася паніка

Як повідомляв "Знай.ua", морпіх "Фома" описав один з найстрашніших днів на фронті: "Бої тривали практично цілодобово"

Також "Знай.ua" писав, "Не радить докурювати цигарку, коли почули повітряну тривогу": воїн, який відповідає за оповіщення, розповів, як це працює насправді