З 6 квітня в Україні ввели жорсткі карантинні обмеження, але люди не розгубилися і знайшли вихід із ситуації. Українці, які не встигли заплатити собаками за комуналку, здають їх в оренду, адже лише з домашніми улюбленцями тепер можна прогулятися парком чи сквером.

Та собак вистарчить не на всіх. І поки інші здають їх в оренду для прогулянок, дотепний українець вигуляв домашню курку.

У масці, рукавичках, і з рудою куркою на повідку — в такому ″обмундируванні″ житель селища Слобожанське на Дніпропетровщині відправився в супермаркет.

Хлопець сподівається, що тепер у поліцейських точно не виникне підозри, що він порушує карантин. Адже він використовував правило, за яким можна перебувати в парках та інших зонах відпочинку для вигулу домашніх тварин. А хто сказав, що ряба курочка не може бути твоїм другом меншим — вона також домашня.

Відео опублікували очевидці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, в умовах жорсткого карантину собаки перетворились на єдину можливість українців подихати свіжим повітрям - адже в парках і скверах можна вільно гуляти лише з домашніми тваринами. Так з'явився новий вид заробітку -українці пропонують в оренду свого собаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти дали поради, як не звихнутися на карантині

Також Знай.ua писав, як пересуватись машиною на карантині, список заборон і документів