Банки подарували українцям кредитні канікули на час карантину, що важливо знати

Українські банки вирішили надати своїм клієнтам кредитні канікули у зв'язку з ситуацією в країні. Як заявив заступник голови Нацбанку Олег Чурій, більше 10 банків пропонують відстрочку погашення боргу і відсотків або реструктуризації кредитів у результаті прийняття Верховною Радою закону, який забороняє нараховувати штрафи та пені за кредитами під час карантину.

В Україні перерахують пенсії, у Кабміні назвали дату та коефіцієнт індексації

Кабінет міністрів України прийняв постанову, згідно з якою планова індексація пенсій у 2020 році пройде з 1 травня, а коефіцієнт перерахунку пенсій складе 1,11. Відповідну інформацію опублікували на Урядовому порталі.

Допомога пенсіонерам під час карантину, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Мінфін оприлюднив перелік банків, які виплачуватимуть пенсії і зарплати українцям

Міністерство фінансів України на своєму сайті опублікувало список банківських установ, які будуть здійснювати виплати пенсій, грошової допомоги і зарплат бюджетним працівникам. Мова йде про 43 банках, які уповноважені здійснювати такі виплати.

Нові часи — нові герої, жінки-медики, які борються з пандемією, стали новими зірками глянцю

У Facebook оприлюднили фотографії жінок-медиків, які борються з коронавірусом. Ці світлини були розміщені на обкладинках британської версії глянцевого журналу Grazia. Знімки були зроблені за лічені хвилини на парковках тих лікарень, де працюють жінки.

Жінки-медики на обкладинці Grazia, фото: Mihail Shnayder / Facebook

Політичний Roshen? Дружина Степанова відкрила свій бізнес в день призначення його головою МОЗ

Дружина міністра охорони здоров'я Максима Степанова довго вирішувалася зареєструвати власний бізнес, і нарешті зважилася! Вона відкрила власну фармацевтичну компанію “Бестздрав”.

У житті сім'ї сталася ще одна грандіозна подія – власне, Максима Степанова призначили міністром охорони здоров'я. І як же співпало! А кажуть, випадковостей не існує.