Маска і респіратор, фото: gettyimages

Україна перейде на примусовий режим "всі в масках" за наказом Зеленського

По всій Україні на період карантину можуть ввести обов'язковий "масковий режим". Про це заявили на щоденній селекторній нараді під головуванням президента Володимира Зеленського, повідомляє сайт президента. На нараді за участю представників Кабміну розглянули ймовірність впровадження жорсткіших карантинних заходів в країні.

карантин в Україні, фото:slovoidilo

Вірус безробіття - стало відомо, скількох українців пандемія позбавила єдиного доходу

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

В світі, і в Україні зокрема, продовжує поширюватися смертельний коронавірус COVID-19. Держава робить все можливе, щоб убезпечити громадян від зараження китайською інфекцією. Карантин з досить суворими заходами було запроваджено до 24 квітня.

АЗС, скріншот: YouTube

Майже за безцінь — на автозаправках стрімко дешевшає паливо

Незважаючи на зростання курсу долара і загальну ситуацію з карантином, бензин на автозаправних станціях дешевшає. Причому ціна на пальне знижується досить швидко. Зокрема, найбільша мережа автозаправних станцій групи "Приват" 1 квітня продає бензин А-95 за 24.00 грн за 1 літр, а паливо марки А-92 – за 23.00 грн/літр. Таким чином, ціна впала відразу на гривню порівняно з тарифами на 31 березня.

Верховна Рада - Скріншот з відео

Бути чи не бути ринку землі? До Верховної Ради подали п'ять нових законопроєктів

31 березня було прийнято один з найсуперечливіших законів десятиліття. Більшість депутатів схвалили законопроєкт про ринок землі. Очікується, що він почне працювати з липня 2021 року. Проте історія з ним ще далека від завершення. Дискусії в Раді тривають, і, ймовірно, триватимуть ще довго. Зокрема, нардепи вже подають законопроєкти про скасування земельної реформи.

Євген Комаровський, скрін з відео

"Перерахуйте у себе звивини!" — доктор Комаровський зробив гнівну заяву

Доктор Комаровський звернувся до своєї аудиторії через соцмережі, зокрема — через офіційний Telegram-канал. Він зазначив, що в період пандемії всякі несумлінні особи почали користуватися його ім'ям, щоб продавати ліки, маски, антисептики та інші медичні товари, нібито для захисту від Covid-19.