Найбільший оператор мобільного зв'язку в Україні “Київстар” повідомив, що найближчим часом у клієнтів можуть виникнути проблеми з мережею. Компанія готується до запуску LTE на частоті 900 МГц. Однак для того щоб впровадити нововведення, компанії доведеться провести технічні роботи, з-за чого клієнти можуть зіткнутися з відсутністю покриття.

Технічні роботи заплановано на 5 квітня 2020 року. “Київстар” виконає модернізацію станцій і веж технічної зв'язку. Більшість з них знаходиться в сільській місцевості та вздовж автотрас. Ці роботи необхідні для подальшого запуску мережі 4G, який почнуть запускати вже в 2020 році.

салон Київстар, фото:insider

В рамках модернізації підстанції зв'язку будуть відключати на певний час. Команда “Київстар” відзначає, що частина вишок працювати не буде, тому на діючі підстанції зросте навантаження. Тому можливі збої в мобільному зв'язку. Компанія не уточнює, протягом якого часу буде відключати вишки, але обіцяє усунути всі труднощі в найкоротші терміни. Всі користувачі будуть проінформовані про відключення спеціальними SMS-повідомленнями.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що клієнт мобільного оператора Lifecell поскаржився на шахрайство.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Водафон, Лайфсел і Київстар скасували плату за дзвінки в роумінгу на гарячі лінії державних установ України.

Також "Знай.uа" писав, що Vodafone звинуватили в крадіжці грошей і обмані своїх же клієнтів.