Заступник Міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив, що в іноземки, яку напередодні евакуювали до санаторію у Нових Санжарах, виявили загострення хронічної гастроентерологічної хвороби.

Відповідний допис з'явився на Facebook-сторінці МОЗ.

Як відзначається, в евакуйованої жінки з Китаю, де буйствує смертельний коронавірус, раптово почав боліти живіт, а пізніше і зовсім з'ясувалося, що у неї загострення гастроентерологічної хвороби.

"В обсерваторі, де перебувають евакуйовані з Уханю люди, в іноземної громадянки з’явився біль у животі. Після огляду медичними працівниками було встановлено попередній діагноз. Після консультування медиків, до обсервації прибула екстрена допомога з фахівцями, які провели огляд пацієнта та назначили лікування", - йдеться в повідомлені.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Підкреслюється, що наразі жінка почуває себе добре, а також решта евакуйованих пасажирів, члени екіпажу та супроводжуючі особи не мають жодних ознак гострих респіраторних захворювань.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що студентка з України пролила світло на епідемію в Ухані.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у селищі Нові Санжари, куди евакуювали українців з Китаю через спалах коронавірусу у людей прокинулася совість.

Також "Знай.ua" писав, що журналісти пробралися в санаторій в селищі Нові Санжари.