У понеділок, 24 лютого, активний циклон із заходу спричинятиме в Україні складні погодні умови. За данними Укргідрометцентру варто приготуватися до сильних опадів та вітру.

Завтра в Україні, крім півдня, невеликий дощ і мокрий сніг, в більшості областей пориви вітру 17-22 м/с - повідомили синоптики

За їх даними, 23 лютого, температура вночі від 4° тепла до 3° морозу, вдень 3-9° тепла, на Прикарпатті та Одещині до 12°.

У понеділок активний циклон із заходу спричинятиме складні погодні умови: пориви вітру 17-22 м/с, в окремих районах 25-28 м/с; часом дощ і мокрий сніг (в західних, північних та східних областях місцями значні опади); температура впродовж доби від 5° тепла до 2° морозу, вдень на півдні та Закарпатті 6-10° тепла - йдеться у повідомленні

Погода в Україні, фото: Curioso Links

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

25 лютого невеликі опади очікуються у східних, західних та місцями північних областях, на сході та заході країни пориви вітру 15-22 м/с. Температура вночі дещо знизиться, вдень істотно не зміниться.

У Карпатах у найближчі три доби часом сніг, хуртовини, пориви вітру 25-30 м/с, у понеділок місцями 40 м/с, на дорогах ожеледиця; температура вночі та вдень 0-7° морозу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також "Знай.ua" писав, що чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них абсолютно інших людей.