Український депутат з Фастова Віктор Гарвона, який активно веде сторінку в мережі Facebook звернув увагу своїх читачів на те, як йдуть справи з ситуацією стосовно попередження проникнення коронавіруса до нашої країни.

Регіональний політик також є членом громадської організації "Громадський контроль Укрзалізниці". Отже, Віктор припустив, що в Україну небезпечна інфекція, наприклад, може потрапити через пасажирів поїзда. Про це Віктор Гарвона написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

Коронавірус в Китаї, фото: ТАСС/Zuma

"Давайте подумаємо. Поява першого інфікованого коронавірусом на території України не за горами. І не факт, що це будуть Нові Санжари. Швидше за все, він вже десь бігає з яким-небудь китайцем. Хто не знав, сьогодні Укрзалізниця загнала один состав на карантин. "Санітарні заходи з поїзда № 6 Київ — Москва, з якого зняли громадянку Китаю з симптомами респіраторного захворювання, буде забезпечено як щодо бригади, так і щодо рухомого складу поїзда. Подальші дії за процедурою повернення поїзда в Україну визначаються" - УЗ. Повернення Карл! Це при тому що в УЗ резервів вагонів мало, возити пасажирів майже нічим. "Забезпечені щодо бригади" заходи — означає, що всіх провідників треба на 14 днів підселити в Нові Санжари, щоб там стало всім веселіше. Тому найімовірніше, поява коронавіруса буде у великому місті-мільйоннику, де люди мобільніші, а не в сільському санаторії, де здорові люди ховаються від хворих на голову людей з шинами і вилами.", - пише фастівський політик.

Публікація Віктора Гарвона, Facebook

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Публікація Віктора Гарвона, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зганьбилися на весь світ! Що іноземні ЗМІ писали про хаос у Нових Санжарах.

Як повідомляв Знай.uа в мережу злили унікальне відео зсередини санаторію в Нових Санжарах, де перебувають українці з Китаю.

Знай.uа писав, у поїзді Київ-Москва виявили хвору китаянку: 13 українців можуть стати інкубаторами коронавіруса.