У четвер, 20 лютого, в аеропорту «Харків» з літака, який евакуював з Китаю українців та іноземців, зійшли 94 людини. Звідти українців везуть в медичний центр Нацгвардії «Нові Санжари» (Полтавська область). І хоч у МОЗ вже багато разів повідомляли, що всі евакуйовані пасажири здорові, народ панікує і не хоче пускати своїх земляків в санаторій. Люди почали будувати барикади, рити окопи, зносити шини і буль якими можливими способами вже 7 годину перешкоджають евакуйованим потрапити на місце прибуття. Вони навіть пошкодили один з автобусів, де розбили вікна і ранили свого співвітчизника.

Це не могло лишитися без уваги чиновників, тому 29 нардепів вирішили порушити кримінальну справу через акцій протестів на Львівщині, куди повинні були відправити евакуйованих з Китаю українців, про це повідомляється у телеграм каналі "Klymenko Time":

29 нардепів попросили главу СБУ Івана Баканова порушити кримінальну справу через акцій протестів на Львівщині, куди повинні були відправити евакуйованих з Китаю українців. В діях протестуючих громадян нардепи угледіли ознаки злочину за ст. 295 ("Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку") КК України: "Просимо порушити кримінальну справу, знайти і притягнути до відповідальності осіб, які закликали до вчинення дій, що загрожують громадському порядку, перекривали трасу і блокували госпіталь з метою недопущення на територію України, евакуйованих з міста Ухань громадян України". - йдеться у повідомленні

І також прикріпили фото заяви:

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Ляшко заявив, що готовий прийняти у себе вдома українців, яких було евакуйовано з Китаю

Також Знай.uа" писав, в мережі з'явилося відео з салону літака, який евакуює українців з Уханя