Українка Анастасія Зінченко, яка зараз знаходиться в епіцентрі епідемії коронавіруса – Ухані, отримала відмову в евакуації разом зі своїм собакою. Докладно про ситуацію дівчина розповіла в Instagram.

Зінченко повідомила, що їй "дозволили евакуюватися з собакою, але за умови, якщо все буде відповідати санітарним нормам". Вона зібрала всі документи, але в підсумку посольство їх нікуди не передало і відмовило у такій евакуації, посилаючись на старий набір документів і звинувачуючи в цьому китайську сторону.

"Раніше вони мені дзвонили і запевняли, що у відмовах винні інші люди, китайська сторона, але не вони. Але як виявилося, вони просто знущалися весь цей час з мене, отримавши документи, їх нікуди не надали", – обурилася Анастасія.

Крім того, дівчина не могла нормально сходити в магазин за продуктами – перший час її не випускали з дому. А коли вдалося вибратися, не змогла потрапити в магазин через відсутність спеціального пропуску.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

скріншот, Instagram Анастасії Зінченко

скріншот, Instagram Анастасії Зінченко

"Я купила біля будинку в невеликому магазині що змогла, та й пішла додому. Як буде розвиватися ця ситуація далі, не знаю. Сподіваюся, що скоро все закінчиться і потраплю додому з Мішею", – наголосила Зінченко.

скріншот, Instagram Анастасії Зінченко

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з охопленого коронавірусом лайнера Diamond Princess на берег зійшли перші пасажири.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Тернополем жителі перекрили дороги, щоб не пустити евакуйованих з Уханю українців до санаторію.

Також портал Знай.uа писав, що Україна у зв'язку з поширенням коронавіруса евакуює з Китаю 36 іноземців з країн, які звернулися з проханням про допомогу.