"Нова пошта Інтернешнл" не має наміру припиняти доставку товарів з Китаю в Україну і в зворотному напрямку. Про це повідомили в компанії, відзначивши, що посилки з цієї країни доставляються українським одержувачам в звичайному режимі.

Клієнтам найпопулярнішою китайської онлайн-майданчики потрібно вказати сервіс доставки AliExpress Standard Shipping. Потім в меню вибрати з переліку найближче відділення "Нової пошти".

Нова пошта, ілюстрація, Google

І це при тому, що у Китаї на повну бушує коронавірус.
Хвиля паніки щодо якого розпочалась після спалаху захворювання у одному із китайських міст. Всесвітня організація охорони здоров'я відразу привернула увагу до цього вірусу, адже він легко передається, а хвороба розвивається надзвичайно динамічно. На сьогодні лікарі не зуміли знайти специфічного лікування від коронавірусу, хоча хвороба вже встигла забрати життя близько 1380 людей. Офіційно відомо, що окрім Китаю ще 24 країни мають хворих на коронавірусну хворобу людей. В Україні не зафіксована наявність коронавірусу 2019-nCoV.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Нагадаємо, раніше українка повідомила, що не вірить в ефективність заходів безпеки, які ввела Україна по відношенню до тих, хто побував у Китаї.

Також "Знай.ua" писав, що китайські вчені заявили, знайшли дієвий спосіб лікування смертельного коронавірусу, а також з'ясували, які люди найчастіше хворіють то помирають від цієї інфекції.