Коронавірус уже в Києві, зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю

Страшний вірус дістався і до України. Перший випадок захворювання коронавірусом зафіксували в Києві. Про це повідомляє Київський міський лабораторний центр МОЗ.

Новим вірусом можна заразитися під час його інкубаційного періоду, він триває до 14 днів. Інформація про новий коронавірус наразі обмежена. Лікарі не мають уявлення, які ризики для людини може викликати мутація вірусу.

У Путіна виявили ознаки "корона-вірусу": фото

Бажання лідера Російської Федерації Володимира Путіна залишитися в кріслі президента жорстко висміяли в мережі влучною карикатурою. Автор зображення зв'язав його зі смертельною епідемією коронавіруса, яка "захопила" жителів Китаю.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ніякої української: в Харкові російську визнали "мовою корінного народу"

В мережі оприлюднили унікальну фотографію, яка наробила чимало галасу на усю Україну. Так, у Харкові сфотографували табель, у якому російська мова записана як "мова корінного народу".

Оприлюднене фото розділило користувачів - одні вкрай негативно віднеслися до такого випадку та рекомендують звернутися до Управління освіти з офіційним листом або і зовсім до СБУ. Інші ж вважають, що предмет насправді називається "мова національних меншин", а вчителі просто припустилися помилки.

"Без обличчя" по-українськи: як фігурант справи Гандзюк і кримінальний авторитет Левін перетворився на іншу людину

Нещодавно поліцейські затримали кримінального авторитета Олексія Левіна, якого підозрюють у причетності до вбивства активістки Катерини Гандзюк. А нещодавно в мережі спливли деталі гучного затримання, яке виявилося набагато складнішим, ніж здавалося на перший погляд.

Як повідомили болгарські правоохоронці, щоб сховатися, Левін змінив свою зовнішність.

Тіна Кароль через 7 років видала правду про покійного чоловіка

У зв'язку з 35-річчям Тіна Кароль зробила відверте зізнання стосовно того, чому її коханий Євген Огір покинув роботу на М1.

Про це співачка розповіла в інтерв'ю для радіо"Люкс ФМ", яке вийшло на YouTube-каналі.