Погода на 23 січня в Україні: точний прогноз

У четвер в Україні погода буде не надто приємною, хоча, якщо дивитися у вікно і не виходити на вулицю, це може виглядати красиво. В цей день буде прохолодно, в районі нуля градусів, а також у багатьох областях пройде мокрий сніг. А там, де день пройде без опадів, погода все одно буде хмарною. І до всього цього ще й додасться сильний пронизливий вітер. Тому варто подбати про відповідний одяг, адже в цей період багато хворіють застудою або грипом. А холод і волога можуть послабити імунітет.

На Заході лише в одній області очікується мокрий сніг протягом усіх діб – у Закарпатській. А от в інших тільки хмарна погода. Хоча день все одно пройде сіро і вогко. До того ж, порівняно з минулим тижнем, температура трохи знизилася. У Закарпатській області температура вдень від +2 до +4 градусів, у Чернівецькій та Львівській трохи прохолодніше – від +1 до +3 градусів. А от в інших західних областях температура нижче, тільки невеликий плюс до +2 градусів. Вночі ж або несильний мороз, або плюс пару градусів.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На півночі практично скрізь буде мокрий сніг і вдень, і вночі. Але в Житомирській області не очікуються опади, лише сильна хмарність. Температура зміниться мало, але вже буде мінусовою днем. До речі, що вдень, що вночі температура однакова в кожній області. У Чернігівській та Житомирській від 0 до +2 градусів, у Київській – від – до +1 градусів, а в Сумській найхолодніше – від 0 до -2 градусів. Також очікується сильний північно-західний вітер.

В східних областях температура від 0 до +2 градусів вдень і вночі, а також протягом всієї доби йтиме мокрий сніг. Він не може принести нічого хорошого, так як вітер прогнозують від 7 до 12 м/с і північно-західного напрямку.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

А ось на півдні ще зберігаються залишки тепла, хоча теж буде волого й хмарно. В Одеській області від +3 до +5 градусів вдень, а ось в Херсонській, Миколаївській областях і в Криму всього від +1 до +3 градусів. Але і тут весь день і всю ніч буде йти мокрий сніг. Так що тепла шапка і шарф допоможуть захиститися від вітру і снігу.

У Центрі мало що зміниться, тут самі рівномірні показники. По-перше, скрізь будуть опади у вигляді мокрого снігу, а по-друге, температура вдень і вночі абсолютно однакова, та ще й рівна у всіх областях – лише від 0 до +2 градусів.

За даними Укргідрометцентру, така погода не залишиться надовго в Україні. Вже в кінці тижня сильно підніметься температура і продовжиться тепла зима. Але от вітер навряд чи піде. А наступну хвилю опадів слід очікувати приблизно з 27 січня.

Як повідомляв Знай.uа не встигло похолодати, а синоптики вже розповіли, коли в Україні знову потеплішає. Зима б'є всі рекорди.

Також Знай.uа писав, що в цьому році було дуже багато туманів. Але ці фотографії змусять вас відчути себе як мінімум в Лондоні, і як максимум у фільмі, за мотивами романів Стівена Кінга. Але точно не в Україні.

Ще Знай.uа писав, що швидкість лікування свинячого грипу дуже сильно залежить від швидкості звернення до лікаря. Є кілька способів дізнатися симптоми цього захворювання і розпізнати його на ранніх стадіях