Правоохоронці, фото Нацполіція

В Україні почали штрафувати не тільки водіїв, а й пішоходів

Верховний суд України зобов'язав чоловіка, який порушив правила дорожнього руху і спровокував ДТП, відшкодувати водієві розбите авто на 100 тисяч гривень. Так, в Україні почали штрафувати не тільки водіїв, а й пішоходів.

Оформлення субсидій - фото Doba.te.ua

Субсидії допоможуть українцям заощадити чималі суми: батіг змусить комунальників працювати

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Міністерство соціальної політики має намір ініціювати внесення змін до порядку надання монетизованих субсидій за комунальні послуги., Згідно з запропонованими змінами пільговики можуть змінити форму отримання субсидій не тільки до 15 жовтня, а протягом опалювального сезону.

Петро Порошенко на Майдані, Новое Время

Чи опиниться Порошенко за ґратами? Пальчевський назвав головну умову посадки експрезидента

Відомий український журналіст, бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський розповів, чи посадять за грати п'ятого президента України та лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка. Про це Пальчевський заявив в інтерв'ю виданню "Політека".

Поліція, фото - Львів

Українку судитимуть за спробу вижити: історія, яка доводить до сліз

Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів шокуючу історію. Українка в супермаркеті вкрала продукти на суму 55 гривень, за що її судитимуть. Про це він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. Шнайдер зазначив, що вона вкрала не алкоголь чи якісь речі для свого задоволення, а тільки ковбасу, адже у неї не було грошей, щоб заплатити.

Пожежа в Одесі, фото ZIK

Пожежа в Одеському коледжі намагаються "поховати"

Служба безпеки України проводить обшуки в службових приміщеннях ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області через пожежу в "Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу". Обшуки почали проводити в п'ятницю, 13 грудня, повідомляє прес-служба СБУ.