Неділя зволожить українців туманами і мрякою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. Так, за словами синоптика, неділя буде для України дуже вологою і вітряною.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У західних областях прогнозують дощ через близкість атмосферного західного фронту. 9-го грудня у більшості областей очікується +2+7 градусів, на Півдні та Заході +4+10 градусів.

"Ті ж тумани, мряка десь, трохи опадів на Прикарпатті та в Криму, мляві флегматичні градуси. Температура повітря протягом дня коливатиметься в межах 0-4 градусів тепла, в Криму очікується +5+10 градусів", - інформує синоптик.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Субота і неділя будуть просочені мрякою і дощем чи мокрим снігом. Вітер може бути потужним, тож шапка з шаликом і щось важке у сумці, наприклад, нова красива керамічна миска, не будуть зайвими.

Погода, фото freepik

У Києві в п‘ятницю буде не дуже комфортно: хмарно, вогко, хоча й без істотних опадів, максимальна денна температура повітря лише 0+1 градус.

За словами синоптика, з неділі-понеділка почне теплішати. Грудень усміхається нам.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.