Українцям, яким у травні субсидія була перепризначена на період 2019-2020 роки, варто бути уважними. Для більшості одержувачів її розмір на цей опалювальний сезон був розрахований автоматично.

Разом з тим, мінсоцполітики закликає всіх отримувачів житлових субсидій своєчасно повідомляти про зміни, які можуть вплинути на розмір цього виду соціальної підтримки.

Соціальні виплати, фото: golos.kyivcity.gov.ua

Зокрема, йдеться про зміни у складі сім'ї, складі зареєстрованих у житловому приміщенні, набір житлово-комунальних послуг, придбання транспортного засобу з датою випуску до 5 років, придбане майно, товари або оплачено послуги на суму понад 50 тисяч гривень. Отримувачам субсидій слід протягом 30 календарних днів - не пізніше повідомити про це орган, що призначив субсидію. Інакше потім порушникам "світять" шалені штрафи.

Пенсіонери, novemisto.info

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Оскільки у травні субсидія була перепризначена на період 2019-2020 роки, її розмір на цей опалювальний сезон був розрахований автоматично на підставі доходів 1-2 кварталів 2019 року. Тому українців закликали бути свідомими громадянами і повідомити, раптом у родині відбулися вищезгадані зміни. Про них слід повідомляти у встановлений законом термін, порушення якого може спричинити за собою припинення надання допомоги.

Нагадаємо, розмитнення може подешевшати в рази: лідер "євроблях" подарував українцям надію, озвучено дати

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні розпочали виплачувати пенсії за новою схемою: кому не дадуть ні копійки

Також "Знай.ua" писав, що українці масово скаржаться на "розбавлений" газ червоно-жовтого кольору