Верховна Рада, фото - Уніан

На радість "п'яниць" в Україні може подешевшати горілка

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук в своєму телеграм-каналі повідомив, що депутати проголосували за ліквідацію монополії на виробництво спирту. За словами глави уряду, через штучну монополію в цій галузі бюджет щороку втрачав близько 10 мільярдів гривень податків.

Володимир Зеленський, скріншот з відео

Зеленський придумав, як повернути додому українських заробітчан

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Володимир Зеленський записав нове відеозвернення для українців, в якому анонсував програму для розвитку бізнесу. Відеозапис з'явився на Facebook-сторінці Офісу президента.

"Під час своєї інавгураційної промови, я говорив, що нас українців в світі 65 мільйонів. Ви дуже потрібні нашій країні. Ваші знання, таланти і ментальні цінності. Ми дуже хочемо, щоб ви повернулися додому. Ми також хочемо, щоб і ті, хто опустив руки залишилися. Тому ми запускаємо нову державну програму – "Повертайся і залишайся". Перший етап – доступні кредити для власної справи", - заявив глава держави.

Різдво в Україні

Україна відмовиться від Різдва 7 січня, в ПЦУ зробили важливу заяву: "Це відповідає традиції"

ПЦУ підтвердила заяву предстоятеля Митрополита Єпіфанія про можливе перенесення дати святкування Різдва з 7 січня на 25 грудня. Про це йдеться на Facebook-сторінці прес-служби церкви. Уточнюється, що перенесення Різдва призведе до повного реформування церковного календаря, що може мати негативні наслідки.

Пенсіонер, фото - KyivPost

Не всім пенсіонерам підвищать виплати

Пенсійний фонд планує перерахувати пенсії через збільшення прожиткового мінімуму в Україні. Як відомо, з 1 грудня 2019 року збільшилася мінімальна і максимальна пенсії. Про це йдеться у повідомленні ПФУ. Так, мінімальна пенсія для тих, хто втратив працездатність, зросте з 1564 грн до 1638 грн. У той же час розмір максимальної пенсії збільшиться на 740 грн і досягне 16380 грн.

В Херсоні призовника просто з Нової пошти потягли на медкомісію

У Херсоні співробітники "Нової пошти" просто з роботи потягли на медкомісію у військкомат. Як виявилося, працівники військкомату приїхали у відділення "Нової пошти", де працює передбачуваний призовник. Відео інциденту опублікували в телеграм-каналі "Харків 1654". На відео можна побачити працівників військкомату у відповідній камуфляжній формі, які спочатку намагаються умовити працівника "Нової пошти" поїхати з ними. Однак він відмовився, тоді хлопця буквально силою заштовхали в машину і відвезли на медкомісію.