Цими днями жителька Маріуполя Марина Бужор поділилася унікальним випадком, який стався в одному із супермаркетів мережі АТБ. Відтак, на одній із кас вона заплатила одну суму за товар, а на іншій значно менше, при цьому, що товар був однаковий. Відповідні знімки чеків жінка опублікувала у Facebook-спільноті "Город Мариуполь"

"Сьогодні робила покупки в АТБ. Оплата картою не пройшла (155,90). Оскільки готівки не було, залишила пакет під наглядом охоронця і вийшла з магазину до знайомої за грішми. На вільній касі сума покупки склала 153,80! Що змінилося за 9 хвилин?", - підписала відповідні фотографії жінка.

Скріншот допису у Fb

В коментарях українці жартують, та припускають, що Україна – це дуже не передбачувана країна, і добре, що ціна не подвоїлась.

"Що завгодно могло змінитися: розташування зірок, касир, настрій касира, ваш настрій, стрибок електроенергії в Зімбабве, напрямок вітру і т.д... Існують стільки різних факторів, що впливають на ціноутворення в Україні! Радіти треба, що сума не подвоїлася", - пишуть під дописом.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Скріншот коментаря

Скріншот коментаря

Також висувають в більш правдоподібну версію, зауважується, що на попередній касі просто порахували з пакетом, а на цій про нього "забули".

Нагадаємо, раніше за продукти можна розплатитися власним обличчям: яке ноу-хау придумали в Києві, відео.

Також Знай.uа писав, що супермаркет АТБ вляпався у черговий скандал: відмовилися брати гроші, закон такий вийшов.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що не оговтався АТБ від рибного скандалу, як потрапив у новий: годували людей "зеленим" хлібом.