У понеділок, 11 листопада, стало відомо, що суд Москви скасував постанову Таганського районного суду про заочний арешт скандального російсько-українського олігарха Павла Фукса у справі про шахрайство його компанії MosCityGroup.

Суд направив справу бізнесмена на новий розгляд. Про це повідомив його адвокат Мурад Мусаєв, передає "Інтерфакс".

Павло Фукс, фото: Українська правда

Варто уточнити, що Фукса звинувачують в особливо великому шахрайстві (ч. 4 ст. 159 КК РФ) – виведенні з будівництва елітного житлового комплексу Sky House в Москві, пайовиків для якого приваблювала MosCityGroup, мінімум 7 млрд рублів (близько 269 млрд гривень).

Нагадаємо, що бізнесмени Семен Кислін і Павло Фукс є власниками низки офшорів, які володіють частиною виведених експрезидентом Віктором Януковичем коштів у розмірі 1,5 млрд доларів.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, засновника компанії MosCityGroup, ексспіввласника відомої мережі "Теремок" Павла Фукса оголосили в розшук.

Також портал Знай.uа писав, що Київська прокуратура опублікувала кілька заяв стосовно двох скандальних об'єктів у столиці – ділянки на Оболонській набережній та кінотеатру у Святошинському районі.