Соціальні виплати на дитину

Виплати на дитину: у Мінсоцполітики опублікували повний перелік пільг

У Міністерстві соціальної політики збираються змінити систему виплат при народженні дитини. На сайті відомства опублікували перелік змін у деякі законодавчі акти України.

Віктор Янукович, Прямий

Квартиру Януковича здають в оренду: не Межигір'я, але коштує солідно

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Показати ще

Експрезидент України Віктор Янукович втік з країни, проте нерухомість, яка належала йому раніше, нікуди не поділася. Мова піде не про скандальну резиденцію Януковича "Межигір'я", а про квартиру. Елітна нерухомість Януковича знаходиться в північній частині столиці України, Києва — на Оболонській набережній.

Євробляхи, Знай.ua

Євробляхерам дали останній шанс

Комітет Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики розглянув проект Закону про внесення змін до Митного кодексу щодо тимчасового порядку застосування статей 470 і 481 (реєстр. № 2288). Після цього закон може потрапити у Раду і, якщо з нього проголосують, він почне працювати.

поліклініка

В Україні стане менше безкоштовних медичних послуг

З 1 квітня 2020 року послуги лікаря-спеціаліста можна буде отримати безкоштовно тільки за направленням сімейного лікаря, терапевта або педіатра, з яким у пацієнта підписана декларація, або за направленням лікуючого лікаря. Таке роз'яснення оприлюднила Національна служба здоров'я України.

школа

Сотні українських шкіл закрилися: батьки б'ють на сполох, що буде з учнями

В Україні у 2019 році через реформу освіти масово закривалися навчальні заклади. Зокрема, мова йде про близько 200 шкіл, частина з яких призупинила діяльність. Про різкі зміни та їх причини повідомляє прес-служба Міносвіти.

Анастасія Заворотнюк, Instagram

Заворотнюк ризикує опинитися на лаві підсудних

В російських ЗМІ з'явилася інформація від адвоката акторки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк - Віктора Пастернака. Він заявив, що не знав про заборгованість артистки.