Чоловіка онкохворої Заворотнюк запідозрили в чорному піарі на біді дружини: "Останній шанс врятувати..."

Тяжка хвороба відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк для її рідних і великої армії шанувальників стала справжньою трагедією.

Так, в одному з російських видань з'явилася стаття, в якій журналісти висунули теорію, що деякі з учасників важких подій виявляють прагнення отримати піар на ній і на народному співчутті.

Анастасія Заворотнюк, Instagram

Лікарі назвали офіційний діагноз Ігоря Вєрника: фанати просто ридають, що сталось із улюбленим актором

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Знаменитого російського актора Ігоря Вєрника екстрено госпіталізували в лікарню в Москві. Йому Стало погано в Московському художньому театрі імені Чехова.

Як наголошується, в театрі акторові стало погано і він попросив викликати медиків. У той же час в Вєрнікова почала німіти нога. Після того, як медики надали першу медичну допомогу, його забрали в лікарню.

Знаменитий історик виявився маніяком: ходив з відрубаними жіночими руками в рюкзаку

Російського історика Олега Соколова виловили замерзаючим в річку, коли він плавав там разом з відрубаними жіночими руками. Старий росіянин плавав у річці Мийці. Відомо, що частини тіла належать родичці історика з Петербурга.

Інтерпол шукав його 14 років, а прикордонники зловили в момент: як поляки перевершили 190 країн і до чого тут Україна

На пропускному пункті Медиці, Польща, який знаходиться на кордоні з Україною, затримали українця, який перебував у розшуку Інтерполу протягом 14 років у 190 країнах світу, про це повідомила Эльжбєт Пікор, радниця Бескидського відділення Прикордонної служби.

Фаріон накинулася на українських захисників з гнівною тирадою, відео спантеличить кожного: "В АТО - теж москалі?"

Відома своїми націоналістичними поглядами колишня депутатка Верховної Ради України від ВО "Свобода" Ірина Фаріон різко висловилася про російськомовних українців. За її словами, вони не мають права розмовляти російською, якщо живуть в Україні.

Ірина Фаріон

Архівні фото Зеленського з донькою злили у мережу: мов дві краплі води

Як відомо, президент України Володимир Зеленський не дуже любить афішувати своє особисте життя. А тим паче, говорити про власних дітей. Щоправда, з часом все ж щось та й потрапляє в мережу, пише РБК.

Володимир Зеленський, Tverezo