Порошенко на Мальдівах: ДБР отримало допуск до даних журналістів "Схем"

Печерський районний суд міста Києва надав слідчим Державного бюро розслідувань тимчасовий доступ до редакційної комунікації журналістів програми "Схеми", які готували розслідування про "секретну" відпустку п'ятого президента України Петра Порошенка на Мальдівах.

Розслідування було опубліковано у січні 2018 року.

Слуги народу" Дубинський і Арахамія пройшли детектор брехні

Народні депутати від фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і Олександр Дубинський у середу, 23 жовтня, одні з перших пройшли перевірку на детекторі брехні через корупційний скандал у Комітеті з питань фінансів, податкової та митної політики.

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Раніше Дубинський і Арахамія погодили проведення поліграфного обстеження на Грушевського в Києві, поруч з урядовим кварталом.

Результати оголосять лише у понеділок, 28 жовтня, а трансляцію тестування нардепів можна подивитися на Youtube-каналі "Свободный".

З ГПУ звільнили головного прокурора у справах Майдану Сергія Горбатюка

Генеральна прокуратура звільнила начальника управління спецрозслідувань Сергія Горбатюка. Про це передають "Українські новини".

Як повідомив сам Горбатюк, він отримав дзвінок з відділу кадрів з повідомленням про звільнення, проте, самого наказу він наразі не бачив.

Раніше ГПУ звільнили чотирьох слідчих, які займалися розслідуванням справ Майдану.

Олена Зеленська надихнулася японською медициною

Перша леді України Олена Зеленська в рамках робочої поїздки в Японію відвідала Центр здоров'я в районі Мінато в Токіо. Дружина президента поділилася враженнями від медзакладу і подробицями візиту в своєму Instagram-профілі.

Перша леді зізналася, що їй "було дуже цікаво дізнатися, як побудована інклюзивна інфраструктура у Центрі та що було зроблено для того, аби кожен відвідувач почувався комфортно".

Богдан без Зеленського вирішив долю ПриватБанку на переговорах з "Великою сімкою"

Голова Офісу президента Андрій Богдан та його заступники Андрій Смирнов і Юлія Ковалів 23 жовтня зустрілися з послами "Великої сімки". Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Переговори відбулися за дорученням президента Володимира Зеленського, який зараз перебуває в Японії з робочим візитом.

"Прийнявши рішення про націоналізацію, держава вклала в ПриватБанк 155,3 млрд грн, що дозволило зберегти кошти українців. Ми вважаємо, що які б не були рішення судів, немає ніяких підстав для повернення державного ПриватБанку колишнім акціонерам", - сказано в повідомленні.