Петро Порошенко

НАБУ відкрило нову кримінальну справу проти Порошенка: що відомо

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрило кримінальну справу за фактом можливої службової недбалості колишнього Президента Петра Порошенка. Про це йдеться у відповіді НАБУ українським журналістам.

Бориспіль

Велика НП у Борисполі: що сталося й чому не працював аеропорт

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Як відомо, аеропорт "Бориспіль" частково припинив свою роботу. Причиною цьому послужила концентрація парів аміаку в повітрі. В аеропорту "Бориспіль" і наближених районах почали відчувати різкий запах аміаку. Причиною цього стала обробка полів поблизу аеропорту.

пожежа

У центрі Києва пролунав потужний вибух, є загиблі

У вівторок ввечері, 22 жовтня у центрі Києва на вулиці Пушкінській прогримів потужний вибух. Про надзвичайну ситуацію повідомляє Київ Оперативний в Facebook. Стало відомо, що в результаті вибуху загинули дві людини.

мораторій на землю

Влада пояснила, як закон про ринок землі допоможе простим фермерам

Гучна реформа ринку землі повинна фінансово допомогти дрібним фермерам і посприяти розвитку середніх і великих фермерів. Про це повідомив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тарас Висоцький.

Володимир Зеленський

Зеленський потужно звернувся до українців з цікавою пропозицією: відео

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення, в якому запросив іноземних та українських інвесторів на форум "Re: Think. Invest in Ukraine", який пройде 29 жовтня в Маріуполі. Відповідне відео-запрошення з'явилося на Facebook-сторінці заходу.