Коломойський пішов війною на Порошенка

Олігарх Ігор Коломойський відповів Порошенку через нападки на "1+1" та порадив екс-президенту бути обережнішим у висловлюваннях на його адресу та телеканалу.

"Петре Олексійовичу, потрібно дуже обережно висловлюватися на адресу "1 +1" і бажано Коломойського, тому що ми з ним почнемо розбирати все ваше героїчне минуле за 5 років...", - сказав Коломойський.

Колишнього президента терміново госпіталізували

Екс-президента США Джиммі Картера госпіталізували. Як повідомляють місцеві ЗМІ, політик отримав травму через падіння у власному будинку і доставлений в медичний центр Phoebe Sumter.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

39-й президент США, за словами близьких, отримав "невеликий перелом кісток тазу". 95-річний Картер знаходиться в хорошому стані і зберігає оптимізм.

Росія звернулася до Зеленського з божевільною вимогою

Кремль звернувся до української влади з вимогою визнати анексію Кримського півострова для вирішення спору про морські кордони між країнами.

Як заявив заступник міністра закордонних справ Росії Андрій Руденко, переговори між Україною і РФ щодо встановлення морського кордону, розмежування Азово-Керченської та Чорноморської акваторії можливі за умови відсутності невирішеного спору, який стосується суверенітету або інших прав на материкову або острівну територію.

Суд виніс вирок власнику Kyiv Food Market Бейліну після марафону Зеленського

Ресторатора Михайла Бейліна, який є співвласником Kyiv Food Market, де президент України Володимир Зеленський проводив свій перший прес-марафон, НАБУ і САП підозрюють у причетності до заволодіння коштами ДП Укрзалізничпостач. Суд відправив Бейліна під нічний домашній арешт.

Бізнесмену не можна залишати місце проживання без дозволу. Також Бейлін зобов'язаний повідомляти про зміну проживання, утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними і здати на зберігання закордонний паспорт.