Володимир Зеленський

У Зеленського збираються перевірити скандальних депутатів на детекторі брехні: кого можуть схопити за хвіст

Офіс президента України Володимира Зеленського планує перевірити депутатів у фінансовому комітеті Ради на детекторі брехні. Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook журналіст і депутат президентської партії Олександр Дубинський.

опалення

"Здеруть три шкури": на українців чекають космічні тарифи на тепло

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Відомо, що днями в Уряді анонсували нові правила розрахунку тарифів на вартість газу. Отже, стало відомо, скільки платитимуть українці в різних регіонах України. І слід зазначити, що цифри невтішні.

Хмара чадного газу над Україною: медики пояснили, як врятуватися від зараження

У повітрі над Україною днями фахівці зафіксували підвищений рівень концентрації чадного газу СО. Синоптик Наталка Діденко дала поради, як уберегтися від забрудненого повітря. Діденко радить українцям пити якомога більше води, не відкривати вікна, а також пояснили, чому зараз не можна ходити по гриби. Про це вона написала у своєму Facebook.

Ігор Коломойський

Коломойський розніс Милованова та Гонтарєву: олігарх вибухнув добірною лайкою

Український олігарх Ігор Коломойський різко висловився на адресу ексглави Нацбанку Валерії Гонтарєвої, міністра економіки Тимофія Милованова та міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського. Коломойський заявив, що не бачить нічого поганого у пісні "Кварталу 95", тому що це сатира, і немає на що ображатися.

лічильник

Українців зобов'язали платити за лічильники: що змінилося і скільки здеруть

Лічильники води повинні відповідати метрологічним вимогам, які встановила держава. Якщо ж він не відповідає, то необхідно ремонтувати (чи змінювати), а потім проводити ще одну перевірку. Згідно з новим законом, з листопада 2019 НКРЕКУ вилучила з тарифів на воду витрати на ремонт і перевірку приладів.