Цього року українцям доведеться дуже і дуже тепло одягатися, адже синоптики прогнозують, що у січні-лютому 2020 року температура впаде до граничного мінімуму. Відтак, Україну очікуються рекордні за останні 30 років морози. Про таке йдеться на Facebook-сторінці Українського гідрометцентру/

Як відзначається, морози в Україну принесуть вітри з Сибіру.

"У січні-лютому 2020 року температура впаде до граничного мінімуму. Очікуються і потужні снігопади", – написано в повідомленні.

При цьому метеоролог Світлана Краківська звернула увагу на те, що все частіше в Україну заносить сухе гаряче повітря з півдня чи холодне з Арктики. У зв'язку з цим країну часто накривають хвилі надзвичайного потепління або похолодання.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Разом із тим у жовтні в Україну нагрянуло ще одне бабине літо. Такої аномальної спеки синоптики не спостерігали близько 140 років.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.
Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.