Під час авіашоу Sanicole Airshow в Бельгії український винищувач Су-27 зніс декількох людей обслуговуючого персоналу реактивним струменем двигуна.

Про інцидент прес-служба міноборони України повідомила ще 10 вересня. В цей же час на YouTube з'явився відеозапис виступу українських льотчиків. Через місяць відео виявилося на піку популярності.

Су-27

На ролику можна побачити, як винищувач розвертається на смузі і додає обертів. У цей момент потужний реактивний струмінь на очах у всіх змітає обслуговуючий персонал. За кадром чути смішки.

На відеоролику, який був знятий з іншої точки, помітно, що реактивна струмінь зніс не тільки людей, але навіть металевий паркан, за яким стояли глядачі.

Популярні новини зараз

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, що Україна показала свою гордість і міць під час авіашоу Gdynia Aerobaltik в Польщі. Ми можемо пишатися своїми військовими льотчиками. Один з льотчиків продемонстрував вищий пілотаж за кордоном.

Українського льотчика звуть Юрій Шпилька. У мережі показали відео, на якому видно його виступу на бойовому винищувачі в місті Гдиня.

Як повідомляв раніше портал Знай.uа, на борту літака сталася надзвичайна подія, яка ледь не наробила лиха. Семеро пасажирів потрапили у результаті в лікарню.

Також портал Знай.uа писав, що Сполучені Штати провели випробування на воді багатоцільового судна.