З Верховної Ради "виженуть" частину депутатів і зроблять неможливим кнопкодавство

У Верховній Раді можуть зробити скорочення народних обранців до 300, а також встановити біометричні сенсорні кнопки для голосування у сесійній залі ВРУ. Про це заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

"Ми говоримо про біометричної кнопці, яка фактично унеможливить кнопкодавство. Це треба обов'язково зробити, і ми це зробимо. Можливо, це буде не найближчим часом, але ми до цього йдемо", - зазначив Разумков.

Тимошенко в Раді вразила брендовою фішкою

На засідання Погоджувальної Ради парламенту лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко з'явилася у вельми екстравагантних брендових берцах. Відомо, що нардеп прийшла працювати в масивній взуття від Prada.

Як виявилося, Юлія Тимошенко прийшла в Раду взуття, ціна якої становить майже 1 000 доларів. Шкіряні черевики від Prada з колекції осінь-зима 2019/2020 коштують близько 25 000 гривень в інтернет-магазині модного будинку.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Українцям обіцяють найкращий опалювальний сезон

Компания, яка займається транспортуванням і зберіганням природного газу "Укртрансгаз" завершила комплекс будівельно-монтажних робіт, які передбачали підключення нової ділянки трубопроводу-перемички на компресорній станції "Комарно".

Як наголошується, проектна потужність модернізованої ділянки складе 15 млн куб. м на добу і 18 млн куб. м на добу в реверсному режимі з Польщі.

Відомий росіянин приголомшив заявою про онкохвору Заворотнюк

Як званий "чорний хайп" навколо захворювання актриси Анастасії Заворотнюк прокоментували відомий російський пародист Вован, він же Володимир Кузнєцов. Популярний пранкер заявив, що засуджує піднятий в медіа шум.

За його словами, тільки ледачий не обговорює таємниче захворювання "прекрасної няні", і кожен день мережа поширюється новими "подробицями" і смакуванням стану актриси.

Українські поліцейські "вивчать" все прогули школярів

Батьки школярів, які часто прогулюють навчальні заклади, можуть заплатити серйозний штраф. Про це сказано в постанові Кабінету міністрів № 684.

Так, згідно з документом, якщо неповнолітній учень відсутня в школі більше 10 робочих днів поспіль без поважної причини, навчальний заклад зобов'язаний поінформувати про це соціальні служби або поліцію.