Верховна Рада без президента: Зеленський залишив депутатів без нагляду

Відомий український фотограф і журналіст Ян Доброносов помітив цікавий факт. Цього тижня президент України Володимир Зеленський жодного разу не з'являвся на засіданні Верховної Ради. Відповідне повідомлення він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

У відомому супермаркеті українців нагодували переносниками хвороб, люті немає межі: в одній тарілці з м'ясом

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

В магазинах "Сільпо" продають їжу, яку вже дехто спробував. Зокрема, користувачі в мережі оприлюднили відео, на якому видно, як маленький тарган окупував великий шматок м’яса. Мова йде про "Сільпо", який розташований у Lavina Mall у Києві. Цю інформацію повідомили користувачі в мережі і закликали українців бойкотувати ці супермаркети.

Нардепи зі "Слуги народу" очолили делегації в ОБСЄ і НАТО: хто представлятиме інтереси України

Народних депутатів президентської партії "Слуга народу" Микиту Потураєва та Єгора Чернєва було призначено керівниками українських делегацій у Парламентських асамблеях ОБСЄ і НАТО. За відповідне рішення проголосували депутати Верховної Ради. Про це повідомив глава Комітету з питань зовнішньої політики Верховної ради Богдан Яременко на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Гривня

Повільно, але багатієм: середня зарплата українців змусить порадіти

Стало відомо, що в 2019 році рівень середньої місячної зарплати українців зріс на 19,6 %. Про це повідомляють дані державної служби статистики України. Так, у звіті зазначено, що у липні цього року середній дохід жителів України склав 10971 тисяч гривень, а рік тому він дорівнював 9170 тис.

Медики

Поки українці скаржаться на медицину, іноземці мчать сюди: чому обирають вітчизняних лікарів

Поки українці скаржаться на медицину, тисячі іноземні щорічно приїжджають до нас на лікування. Причина полягає в тому, що співвідношення ціна-якість в Україні найоптимальніше. Поки за кордоном лікування деяких хвороб може обійтися в десятки тисяч доларів, то в Україні ця сума в рази менше.