У Зеленського розглядають пропозиції щодо скасовування обов’язкового призову молодиків йти на військову службу. А також пропонують перетворити українську армію в професійну, пише Gazeta.

Як заявив голова партії “Слуга народу” Давид Арахамія, в Україні можуть скасувати військовий призов, а також перейти на професійну армію.

“Я за скасування призову і перехід на суто професійну армію. Але в умовах війни ми не можемо собі цього дозволити. Після війни це питання буде доречним… У мирний час можна вивчати історію і експериментувати з різними моделями”, – зазначив він.

Нагадаємо, що цими днями у Дніпрі співробітники військкомату влаштували засідку разом з поліцією на житловому масиві Придніпровськ. Правоохоронці періодично зупиняли чоловіків у віці від 20 до 27 років і перевіряли їхні документи. Очевидці кажуть, що це було схоже на якусь ”засідку”.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також свідки стверджують, що деяким перехожим на руки діставалася ще й повістка у військкомат. Офіційного підтвердження цих даних немає. Тим більше, призовна кампанія починається тільки з жовтня, а тому дивно, що таке взагалі відбувається зараз.

Як повідомляв Знай.ua, серйозна НС переполошила київську підземку, лічені секунди до катастрофи.

Також Знай.ua розповідав, що київські копи взялися за небезпечне угруповання.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що в Україні хочуть змінити ПДР: країна на межі дорожнього армагедону через самокати.