Стало відомо, що "Kyivstar" вирішила трохи познущатися над кореспондентом Артемом Кулею. Він десятки разів оббивав пороги злощасної техно-компанії. Про це Куля розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"3 місяці тому переманили на домашній інтернет. Тим, що можна об'єднати з телефоном. ВАУ! Зручно, ціна вогонь! Беру! АЛЕ! Заявку подав, а нічого не об'єднується. Телефоную, в чому справа. "У вас контрактний номер, - каже мені дівчина - щоб об'єднати, треба особисто прийти з паспортом у відділення", - пише Куля.

Також він вже встиг пошкодувати про можливість заощадити, що йому підвернулася.

"На місці кажуть: "Так, ми б об'єднали, але ви вже поповнили інтернет на 300 грн. Ці гроші згорять. Краще почекати, поки вичерпаються". Заощадив, називається! Окей, почекав два місяці, гроші закінчилися (при цьому окремо платив за телефон). Приходжу знову. І ось сюрприз! "У вас не внесена інформація за номером, ми створюємо заявку. - Ви що, жартуєте?! - Не переживайте, ще раз йти не треба, завтра вам відразу об'єднають. Прийде SMS", - обурився Артем.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Потім йому належало ще довге очікування обіцяного SMS з компанії.

"Чекаю SMS від дами серця. День-два. No señor. Дзвоню. "Вам треба підійти з паспортом. - Так ви ж казали, що не треба буде!! - Не знаю, хто вам що казав, але треба підійти." Ну все, це ВІЙНА!" - заявив Куля.

Нагадаємо, що Kyivstar загадково списує гроші з рахунків українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Kyivstar бере гроші "за повітря" і не соромиться.

Також портал Знай.ua писав, що Kyivstar "підкорив" українців турботою.