Українські ветерани зможуть самостійно обрати кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів.

Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський на ІІ міжнародному волонтерському та ветеранському форумі, передає Telegram-канал "Команда Зеленського".

Глава держави підкреслив, що комітет у справах ветеранів буде об’єднано з іншим комітетом, його функціонал не зникне. А ставлення чинної влади до ветеранів війни на Донбасі та волонтерів ґрунтуватиметься на принципах поваги.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ви всі — люди з великої літери і будете для нас рідними. У влади більше не буде правильних чи неправильних ветеранів, угодних чи неугодних волонтерів. Я можу вам на 100% гарантувати одне: наше ставлення до вас ґрунтуватиметься на трьох речах. Це повага, повага і ще раз повага". Володимир Зеленський

Ветерани АТО

Нагадаємо, що одними з найбільш запеклих боїв за час війни на Донбасі вважаються бої з Іловайськ, так званий Іловайський котел. Почалася одна з найтемніших сторінок в історії України 10 серпня 2014 року. А вийти звідти українські військові зуміли лише 29 серпня.

Як повідомляв портал Знай.ua, терористи "ДНР" запропонували Україні обмінятися полоненими.

Також портал Знай.ua писав, що бойовики захопили дві сотні людей на Донбасі.