Євробляхи

Команда Зеленського влаштує євробляхерам "переворот": доленосне рішення вже прийнято

Напередодні вступу в дію карколомних штрафних санкцій за не розмитнені авто на єврономерах, 21 серпня, відбулася вирішальна зустріч активістів ГО "АвтоЄвроСила" з представниками команди Президента, Нацполіції, Державної митної служби, МВС України та Державної фіскальної служби.

Генпрокурор Юрій Луценко

Луценко завив після рішення Зеленського, по-старому вже не вийде: "Понаплодили..."

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Президент Володимир Зеленський правильно зробить, якщо дасть можливість Генпрокуратурі карати. Про це заявив відомий політолог Юрій Романенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Найважливіша реформа системи Генеральної прокуратури — створення прокурорського самоврядування". Це Луценко сьогодні скаржиться", - процитував генпрокурора експерт.

Володимир Зеленський

Стратити не можна помилувати: Зеленський розставив "слуг народу" у важливій комісії

Володимир Зеленський прийняв новий персональний склад Комісії при президентові з питань помилування. Відповідний указ президента України №615/2019 від 21 серпня 2019 року, опубліковано на сайті глави держави.

ЗСУ

Військовий командир розкрив, як звільнити окупований Донбас

Старшина, командир взводу 28-ї окремої механізованої бригади Віктор Єгоров по кличці "Каратель" захищає Україну зі зброєю в руках з 2014-го і донині. Український військовий переконаний, що звільнення окупованих територій можливо лише штурмом, а припинити вогонь можна тільки після перемоги українських військ.

Петро Порошенко

Кримінально переслідуваний Порошенко змінює країни, як рукавички: куди втік "колишній" України

Колишній президент України Петро Порошенко разом з сім'єю поїхав відпочивати у Олесунн в Норвегії. Цю інформацію повідомило видання "Українські новини", посилаючись на джерело, наближене до політика.