Наступного року в Україні зростуть тарифи на інтернет та кабельне телебачення. Подорожчання переважно торкнеться мінімальних пакетів послуг.

Так вважає голова комітету ІнАУ з питань захисту економічної конкуренції, телеком-експерт Олександр Арутюнян.

"Думаю, до середини 2019 року соціальний пакет буде коштувати близько 150 грн. Найпопулярніший купується пакет – 100 Мбіт/с – наблизиться до 200 грн. А вартість дорогих пропозицій може не змінитися: маркетологи бережуть свою преміальну абонентську базу", - зазначає Арутюнян.

Однак, за словами фахівця, варто також враховувати девальвацію. Якщо, наприклад, після виборів Президента, курс гривні полетить вниз, то ціни відповідно ще більше зростуть.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Як заявляють представникпопулярних провайдерів, ціни стрибнуть приблизно на 30-40 гривень. А тарифи на кабельне телебачення не варто чекати нижчих за 120 гривень.

Голова правління Асоціації правовласників і постачальників контенту Наталія Клітна вважає, що тарифи зростуть на 15-40%: "У великих містах вони досягнуть 70 грн, в невеликих – 50-60 грн".

гроші

Нагадаємо, на трійку лідерів мобільних операторів в Україні подають досуду через накручування тарифів. Практично всі оператори перейшли на новий тариф - тепер українці платять не за місяць, а за 28 днів.

Як повідомляв портал Знай.ua, низька швидкість інтернету, приховані платежі та невидимий безліміт - ось що популярний мобільний оператор згодовує користувачам.

Також Знай.ua писав про те, що мобільні оператори пообіцял знизити тарифи, але не все так просто.

Дивіться: Українці зможуть змінювати мобільних операторів і при цьому зберегти свій старий номер