Відома українська співачка Тоня Матвієнко ніжно привітала свого чоловіка Арсена Мірзояна із Днем народження, який він відзначав 20 травня. Музиканту виповнилося44 роки.

Відповідну посаду з'явився на особистій сторінці Тоні Матвієнко у соцмережі Інстаграм. Співачка також виклала один дуже романтичний та інтимний кадр зі своїм чоловіком.

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян. Фото: instagram.com/tonya_matvienko/

Співачка зізнається, що зазнає сильної туги за чоловіком. І перше, що вона йому бажає – це перемога України над російським загарбником, який безжально знищує нашу Батьківщину, забираючи життя безневинних людей.

"З днем ​​народження! @arsen_mirzoian Живи, кохай, пиши... страшна розлука, туга за тобою неймовірна... я тебе так сильно люблю, моє сонечко 😫 все буде "перемога", все будемо "Ми" ❤️ - love", - йдеться у повідомленні. Тоня Матвієнко

Популярні новини зараз

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

"Я ❤️ тебе!", - написав у відповідь дружині Арсен Мірзоян.

Арсен Мірзоян, фото: instagram.com/tonya_matvienko

"Вітаю, @arsen_mirzoian щастя! Кохання! Натхнення! Перемоги!" ,- приєдналася до привітань співачка Анжеліка Рудницька. Слова побажання також залишила величезна кількість шанувальників творчості Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: instagram.com/tonya_matvienko

Коментарі: instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян "з'їв" солодку Тоню Матвієнко: від такого апетит навіть у гастритників прокинеться. І такі пригоди бувають у Арсена зі своєю коханою дружиною.

Раніше ми повідомляли, що Тоня Матвієнко похвалилася днем ​​народження і показала дочку Арсена Мірзояна: "Я тебе благаю".

Також стало відомо, що воїни ЗСУ зустріли Арсена Мірзояна прямо у Бахмуті, з гітарою в руках: "Словами не пояснити".