Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним. Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва поділилася з шанувальниками простим, але водночас чарівним відео, на якому її нестримне щастя немовби передається через екран. Артистка під час професійної зйомки відволіклася на того, хто змусив її сміятися, завдяки чому кадри вийшли "живими".

Надя Дорофєєва, кадр з відео

Співачка оголосила про розлучення з Дантесом ще минулого року, але через цей час їм перестали дорікати, що вони "махнулися" партнерами. Наразі фанати висловлюють щиру радість за кумирів та помічають, як горять їхні очі від кохання, зокрема у Дорофєєвої.

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Інші не соромляться коментувати можливу вагітність Наді, яку користувачі мережі нібито "визначили по обличчю", адже майже за 6 років шлюбу з Дантесом вони так і не зважилися на дитину. Однак зірка, як і раніше, відмовляється публічно ділитися подробицями свого особистого життя.

"Чекаєте на дитину?) По обличчю як так)", "Надя світиться від кохання", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Коментарі - instagram.com/nadyadorofeeva/

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва поділилася з іншою красунею мастилом, презервативами та стрингами, згадавши про Ющенка

Як повідомляв Знай.ua, Надя Дорофєєва "у чаду" кохання з Кацуріним не забула і про страждання: "З порожнечею всередині і в нікуди"

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою дістався смітників у Харкові: "Хтось у світі дуже не любить"