Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська розсмішила шанувальників, розповівши про проблеми у її віці. Новий ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська радує шанувальників не лише своєю творчістю, а й чудовим почуттям гумору. Співачка частенько жартує на близькі звичайній людині теми, але при цьому не забуває і ділитися яскравими моментами зі свого зіркового життя.

Оля Цибульська, фото: Instagram

Цього разу Оля Цибульська вирішила трохи підняти настрій українцям та розповіла про проблеми у її віці.

"Від взагалі не тягне до людей. По магазинах тягне та спину тягне...", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто зазначити, що співачці вдалося змусити шанувальників усміхнутися. Дехто погодився із зіркою, а інші запропонували допомогти зі спиною.

"Оля ви зараз мені настрій зробили, дякую", "39 років, і теж люди стали бісити .... хочеться тиші, спокою і вишивати", "Оля, довірте свою спину професіоналу. Буду рада допомогти, і частіше хочу бачити Ваші забавні відео)", "Що ж буде о 60-й", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська філігранно висміяла зірок за "шароварщину": "Люблять Україну, коли пахне грошима".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, Оля Цибульська розповіла, чому після 30 років відпадає необхідність у камасутрі: "У які б пози..."