Відома українська співачка Джамала, яка після початку війни вирішила залишити країну заради безпеки дітей, одного разу дала відверте інтерв'ю.

У ролику зі Славою Дьоміним вона вирішила висловитись на різні теми. Де знаходиться, про хейт від українців, а також чому російські знаменитості мовчать.

Не оминули і висловлювання Миколи Баскова, який виступив за війну в Україні, і подякував своїй владі за такі дії в чужій країні.

Микола Басков, кадр із виступу

Багато знаменитостей з України, які переїхали до Росії, мислять інакше зараз. Вони думають, що можна, і як 8 років тому промовчати, а потім все налагодиться.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Джамала вважає, що ситуація зараз зовсім інша, і їхня кар'єра після цього закінчилася. Дорога до України, а також Європи, для них після цього закрилася назавжди. Таке не прощають, адже неможливо триматися нейтральної позиції, коли щодня вмирають сотні людей.

Джамала, фото: Instagram

"Мені все одно як вони собі думають, я думатиму за своїх. Мені дуже їх шкода, шкода, що вони хворі на голову. Але мені більше шкода наших людей, які гинуть" - каже Джамала про таких людей, як Микола Басков .

Наприкінці Джамала вирішила розповісти, що зробить насамперед після нашої перемоги.

"Насамперед я зустрінуся з чоловіком, обійму його. Ми разом будемо все. Друге - я дуже хотіла б зробити великий концерт в Україні для всіх наших ЗСУ, для всіх чоловіків та жінок з ТРО, для всіх волонтерів. Великий фестиваль, open air. А третє, хотілося б підтримати людей, які залишилися закордоном без нічого", - поміркувала артистка.

Нагадаємо, що Джамала обвішалася ланцюгами і начепила нашийник: "Чи не зробити щось своє?".

Раніше ми повідомляли, що Джамала розповіла, які "золоті гори" здобула за перемогу на Євробаченні: "Тримайте, вам такі інвестиції".