Співачка Юлія Загорська, відоміша як М'ята, розповіла про те, в чому справжня сила українців як нації.

Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram. Свої роздуми з цього приводу вона супроводжувала власним знімком у сукні-вишиванці з цікавою зачіскою, що складається зі штучних кіс. Коси утворюють щось на зразок діадеми або химерного головного убору на його голові. Її шию прикрашають рясні мотки коралового намисто.

М'ята, фото з Instagram

У руках виконавиця тримає традиційну українську ляльку-мотанку, яку клали в колиску до дитини як оберег від хвороб та негараздів. М'ята сидить, притулившись у гігантського клубка з ниток, і сама скидається на ляльку-мотанку, яка ожила.

"У чому сила українців? У нашій ДНК! У нашій мові Солов'їної! У нашій культурі! У нашій незалежності! Я українка- і в цьому моя сила, і я цим пишаюся!" , - зізналася співачка у замітці під яскравим знімком.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Ой, де ж ти є, щастя моє, хочеться до тебе..." , - співає у своїй пісні у стилі етно-поп виконавиця, бек-вокалісткою якої колись була відома нині співачка, зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль .

Нагадаємо, що співачка М'ята засудила зірок, які досі не відмовилися від російської: "Залишіть це назавжди".

Раніше ми повідомляли, що співачка М'ята показала, де знаходить спокій під час повітряних тривог: "Кілька разів на день...".

Також стало відомо, що М'ята поруч із Матвєєвою з "Все буде добре" заговорила про українок, здатних перевернути світ: "Знаємо ціну життя"