Відомий український телеведучий Григорій Решетник разом із дружиною Крістіною закликали українців виплеснути весь свій негатив.

Публікація з'явилася на його сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно там з'являються різні публікації не тільки про війну, а й відволікаючі. Все тому що неможливо постійно стежити за зведеннями новин, адже це б'є по ментальному здоров'ю.

Григорій Решетнік, фото: Instagram

Він відповів, що всі ми українці та патріоти, чесно сплачували податки, допомагали один одному, і продовжують зберігати вірність країні під час війни.

"Ми намагаємося підтримувати людей і давати надію. Ви маєте право в коментарях висловлювати свою точку зору, принижувати, писати про свій і всеукраїнський біль… Я вас розумію, і закликаю – напишіть весь негатив прямо зараз у коментарях та звільніть свої серця… Щоб з'явилася надія і віра у справедливість нашого буття!" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Він закликав у коментарях написати про все, що накипіло. Усе, що їм хотілося б сказати на всю Україну. Це допоможе виплеснути негативні емоції, і натомість прийде полегшення.

"PS Знайте, Я і Моя сім'я до останнього дихання любитиме Україну та Українців, і віритиме, боротиметься за Нашу Загальну Перемогу! Тому що ми Найкращі, Єдині, Незалежні" - підсумував телеведучий .

До речі, він, незважаючи на можливість виїхати з країни, вирішив залишитись усією родиною тут. Григорій Решетник вірить, що перемога за нами, і станеться це незабаром.

Григорій Решетник із сім'єю, фото з Instagram

Нагадаємо, що Григорій Решетник забув про "Холостяк" і показав українцям дещо цікавіше: жодних Топольського, Чмерковського та навіть Макацарії.

Раніше ми повідомляли, що Григорій Решетник наїхав на "Холостяка" Топольського та учасниць 12 сезону: "Це вже смішно".