Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка рік тому розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, із перших днів війни потужно підтримує український народ.

Якось вона вирішила показати, що переживають українці, які змушені залишати рідний дім, через війну, яку розв'язала росія. Для того, щоб передати почуття українців, Надя Дорофєєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram, в розділі stories роботу скульптора Бруно Каталано.

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

У своїй роботі французький скульптор Бруно Каталано передав усю глибину почуттів емігрантів, які вимушено залишають свою Батьківщину. Він зобразив людину з невеликою валізою, проте знаковим є те, що половина його тіла відсутня.

Скріншот stories Наді Дорофєєвої

Так художник хотів продемонструвати порожнечу всередині, яку відчувають емігранти, покидаючи рідну землю. Надя Дорофєєва припустила, що приблизно те саме зараз відчувають ті українці, які змушені були покинути рідну державу через війну, яку розв'язала росія.

Скріншот допису

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

"Пам'ятник емігрантам, що залишають Батьківщину ... з порожнечею всередині та в нікуди", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що Володимир Дантес ще до війни знав про головне і став українською Вангою: "Скоро стане настільки популярним, що...".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва звернулася не до Кацуріна і залишилася із розбитим серцем: "Для когось кухонний ніж...".

Також стало відомо, що Надя Дорофєєва зробила це вперше зі зляканим Кацуріним, а потім нагородила своїм "персиком": "Трохи не знепритомнів".