Відома українська реп-виконавиця Аlyona Аlyona вирішила трохи втішити та підбадьорити своїх шанувальників під час війни, тому вирішила записати кумедне відео, яким вона поділилася у популярній мережі ТікТок.

Після того, як почалася війна серед українців, підвищився попит на деякі товари, тому їх сметали з полиць, як тільки їх привозили до магазину.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Через військові дії логістика дещо ускладнилася, тому привезти деякі товари займало більше часу, ніж це було раніше, тому іноді українці мали дефіцит. Серед таких товарів були навіть гігієнічні прокладки, цукор чи крупи.

Аlyona Аlyona, скріншот

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Аlyona Аlyona, скріншот

Саме з цієї теми вирішила і пожартувати українська виконавиця Аlyona Аlyona. Знаменитість записала відео, як вона сидить у себе на кухні та на камеру показує гігієнічні прокладки та тампони.

Аlyona Аlyona, скріншот

Після цього знаменитість узяла собі чашку і з гіркою насипала її собі в чай, перед тим дувши на ложку.

"Гарно жити не заборониш", - так іронічно Alyona Alyona підписала оприлюднене відео.

Нагадаємо, що Аlyona Аlyona пригрозила Лукашенку і відмовилася від його "картоплі на деруни": "Чому народ має розплачуватися".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona втрутилася у сварки щодо переходу на українську мову: "Нічого не заважає розмовляти так, як зручно".