На фанатській сторінці та соцмережі ТікТок популярною українська співачка, колишньої солістки колективу "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої з'явилося нове відео, що інтригує.

У відеоролику Дантес та Дорофєєва весело танцюють на борту яхти під час літнього відпочинку. Разом із ними танцюють і Даша Кацуріна із чоловіком, музикантом Михайлом Кацуріним.

Кацуріни, Дорофєєва та Дантес: фото з Instagram

Остання пара також заявила про розлучення. При цьому Надя Дорофєєва вже рік світиться від щастя у відносинах із Мишком, а Даша - потопає в обіймах Дантеса.

«Хороша була пара», «І ці дві пари нещодавно розлучилися...», «Усі три, там ще Кацуріни є», «Там же були Кацуріни, всі розлучилися», «Бачити ці відео, коли розумієш, що на них 0 людей у ​​стосунках, дуже сумно» , - коментують фанати співачки.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Дехто припустив, що Дантес тепер нікому не потрібен, оскільки він нібито менш популярний, ніж його екс-дружина.

Скрін, Instagram Дорофєєва

"Не те, щоб прямий Україна сумує... Дантеса просто ніхто, крім Наді, може і не любив», - «Він подобався мені більше, ніж Надя», «Дантес класний! і недурний, і веселий, і талановитий) міркує цікаво ", "Я теж так вважала. Але дивилася з ним Дурнєва, він, виявляється, дуже непоганий. В Одесі на першому концерті всі квитки купили за пару днів. Так що", "Дантес став популярним задовго до Наді. Має круту фанбазу. Розумний , талановитий, креативний, артистичний" , - заперечують українці.

Нагадаємо, що Володимир Дантес ще до війни знав про головне і став українською Вангою: "Скоро стане настільки популярним, що...".

Раніше ми повідомляли, що Надя Дорофєєва звернулася не до Кацуріна і залишилася із розбитим серцем: "Для когось кухонний ніж...".