Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна поділилася добіркою фотографій із яскравим та привабливим образом, а також повідомила, що захотіла розбавити свою стрічку, оскільки в ній багато болю через війну. Ведучу спочатку мучили сумніви, чи варто викладати такі кадри через реакцію українців.

Скріншот із Instagram, Маша Єфросиніна

"Я подумала, що якщо я викладу ці фото, моя спільнота може подумати, що типу в нас послаблення напруги відбувається", - додала вона.

Проте артистка настільки сподобалася собі у такому образі, над яким постаралася команда професіоналів, що наважилася на це. Адже, як зазначила Маша, життя продовжується. Тому вона дозволяє собі виглядати так розкішно.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

"Це подумки повертає нас до них, це змушує не розкисати, це навчає нас відчувати радість від маленьких, раніше не важливих деталей. Як от ці червоні губи - третій раз в житті їх роблю. Але ж гарно 🌶️ А вороги нехай бачать, що ми нездолані", - заявила Єфросиніна.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла, як втома довела її до втрати речей та наркоманських районів Варшави: "Потрібен відпочинок"

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова зізналася, як "вибила" зі свого чоловіка забіяка простим коханням: "Був агресивним"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Єфросиніна поділилася, як їй живеться з яйцями - Гордон і Бідняков "позаздрили": "Те, чого прагну"