Американський серіал Венздей (Wednesday) про дорослішання героїні з Сімейки Аддамс підкорив багатомільйонних глядачів, а за життям акторів стежать досі з моменту прем'єри у 2022 році.
Окрім головної героїні Венздей, яку зіграла Дженна Ортега, у мережі також дуже популярна її подруга-перевертень за серіалом - акторка Емма Майєрс, пишуть у Clutch. 20-річна дівчина не так активно веде Instagram, хоча після виходу серіалу на неї підписалося понад 11 мільйонів людей.

Емма Майєрс, кадр із серіалу

Нещодавно Майєрс розмістила чудові знімки зі стильними образами. Ймовірно, це була зйомка якогось бренду.
У серіалу вона показала себе трохи зухвалою і яскравою, хоч і вразливою. А в житті, судячи з кадрів, є милою та скромною. Фанати завалили Емму приємними компліментами, а фото встигли зібрати майже два мільйони лайків. Вона зачарувала всіх своєю усмішкою, стрункими ніжками та красою.

"Ти виграєш, Емма, Дженна пишалася б", "Мортіша вібрує на цих перших фотографіях", "Емма, я твоя фанатка, у мене навіть є шпалери з твоїми фото", "Чудова, неймовірна", - пишуть користувачі мережі.

Раніше ми писали про те, що зірка "Венздей" Дженна Ортега зганьбилася без білизни на червоній доріжці: не кожна б так вийшла

Як повідомляв Знай.ua, Дженна Ортега з "Венздей" поскаржилася на зйомки серіалу: "Рвала на собі волосся"

Також портал Знай.ua писав, що померла акторка, яка зіграла Венздей у ​​популярному серіалі про Сімейку Аддамс: "Пішла мирно"

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще