Відома українська співачка Оля Цибульська, кума співака Дзідзьо, зізналася про найбільшу мрію, яка з'явилася в неї під час війни.

Про це вона розповіла у своїй сторизі, розміщеній у соціальній мережі Instgaram, де у неї понад 820 тисяч передплатників.

Оля Цибульська, фото: Instagram

За словами виконавиці, найбільше вона мріє одного ранку прокинутися і дізнатися, що війна закінчилася, і український народ може святкувати перемогу.

Скрін, Instagram Цибульська

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Привіт! Я щоранку, як у дитинстві перед Днем народження... Не розплющуючи очі лежу, і хочеться заглянути в стрічку новин і прочитати «Ми перемогли!" Я знаю, що в один із ранків так і буде. Точно. Хочу вам побажати сили. І собі, і вам" , - звертається до співвітчизників Цибульська.

Скрін, Instagram Цибульська

Слід зазначити, що на відео Цибульська виглядає втомленою та виснаженою. Звісно, ​​позначається нелегкий емоційно та фізично період війни. Більшість українців зараз перебувають у такому ж стані, але продовжують боротися проти загарбників.

Скрін, Instagram Цибульська

Нагадаємо, що "Колишня не дзвонить і не пише...": Оля Цибульська зізналася, з ким вивчала камасустру. Зірка довго мовчала про це, але настав час розповісти про все.

Раніше ми повідомляли, що "Щоразу на мені...": Оля Цибульська клопотала склероз і тепер не пам'ятає, що треба робити.

Також ми повідомляли, що Оля Цибульська розповіла про своє щастя, те саме випробував і кум Dzidzio: "Дякую, що ви...".