Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах Таро для шанувальників, кількість яких вже перевищує 170 тисяч.

Макс Гордєєв у черговий раз за допомогою карт Таро відповів на питання, які найбільше хвилюють українців. Звичайно ж, вони стосуються розвитку воєнних подій. Він зробив розклад на те, якими будуть передвісники перемоги України над найлютішим ворогом.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Екстрасенс відповів, що про цю довгоочікувану подію сигналізуватиме баланс у житті українців. Гордєєв не раз повторював, що трансформація має відбутися з кожною людиною.

Другий передвісник – це велика праця. Тобто коли люди почнуть об'єднуватися і відбудовувати те, що нещадно зруйнувала росія та її армія. Макс також зазначив, що перемога настане, коли всі біженці почнуть повертатися додому з інших країн, куди їм довелося переїхати з сім'ями.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Третій фактор - це повернення людей з-за кордону. Масове повернення", - сказав він.

Раніше ми писали про те, що екстрасенс Макс Гордєєв поділився пророцтвом про землетрус в Україні: "Потрібно боятися"

Як повідомляв Знай.ua, "Україна меркне порівняно з цим": новий Нострадамус попередив про війну, яка втягне росію

Також портал Знай.ua писав, що "Живий Нострадамус" Саломе попередив про появу антихриста у 2023, росія і тут замішана: "Вже готовий і рухається"