Співачка Оля Полякова не прогавила шансу потролити росіян, які боялися української біологічної зброї, яку нібито розноситимуть птахи.

У сторіс в Instagram артистка опублікувала смішне відео, на якому наш громадянин телефоном розповідає товаришеві з Росії про страшну українську армію із собак, котів, щурів, качок і навіть тарганів. Цим самим авторка відео намагається показати всю абсурдність російських новин.

Оля Полякова, фото Знай.ua

"У нас зараз у штаті, зрозумів, є 400 котів, 600 собак, 700 щурів. Зараз десь повинні підійти на весняну ротацію качки. Ми їх усіх х**рим біологічною зброєю, каски та шоломи надягаємо – і вони всі пи* **ют на вас. Плюс-мінус, судячи з техніки, день-два – і вони будуть у вас" , - каже українець, а на тлі чути сміх оператора.

Чоловік продовжує свою розповідь. Він радить росіянам ховатися від українських військових тварин в "Ашанах", під якими розуміються всі компанії, які не вийшли з російського ринку із початком вторгнення 24 лютого. Українець попереджає співрозмовника, що навіть там росіян знайдуть та покусають. Нібито після укусу людина вмирає – і її наші натреновані собаки та качки тягнуть в Україну, бо «треба багато перегною» для посівного сезону.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою

Показати ще

Собака в авто, скріншот: YouTube

Якщо навіть це не допоможе, то за словами українця, наступними на Росію полетять лелеки, потім ластівки і навіть риба.

"Лелека важить 20 кілограмів. Він, навіть якщо падає, будинок х**рить одразу".

Після таких "погроз" товариш із росії розповів, що днями його ледь не вкусив собака. На це українець відповів, що, ймовірно, це був агент ДРГ.

Про всяк випадок наш співгромадянин уточнив, що він жартує, і навіть порадив передати "надтаємну" інформацію "тому очкарику", мабуть маючи на увазі представника російського Міноборони Ігоря Конашенкова, який регулярно доповідав про просування так званої "спецоперації".

Ігор Конашенков. Фото: скрін youtube

Насамкінець затятий українець також згадав, що в Україні ще є комахи: міль та таргани, які теж можуть бути корисними у війні з росією.

Схоже, саме ці слова підняли настрій Королеві ночі. Оля Полякова прокоментувала відео однією фразою: "Таракані війська)))".

Сторіс Олі Полякової. Instagram/polyakovamusic

Нагадаємо, що Оля Полякова розповіла про геройський подвиг, довелося вивозити десятки дітей: "Хувала в келіях церкви".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова зізналася, що її мати досі "любиться" з росіянином, але тепер рідше: "Мама, як заручник".