Відома українська співачка Наталія Могилевська показала, за яких умов доводилося жити переселенцям на початку повномасштабної війни.

Українці спали цілими сім'ями один біля одного. Інформація була опублікована на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно жінка викладає всю правду про російське вторгнення в Україну і допомагає громадянам, що зіткнулися з труднощами.

Наталія Могилевська, фото Знай.ua

На той раз був саме такий випадок, і артистка відвідала волонтерський хаб, який знаходиться у Мукачеві. Там сотні людей змушені сидіти та чекати новин про перемогу. Новин про те, що можна повертатися додому.

"Люди сплять поруч цілими сім'ями на саморобних ліжках із дерев'яних піддонів, при цьому відчувають провину за те, що вони перебувають у безпеці. Ніколи не думала, що побачу мою Україну в такому жаху, але я рада, що ці люди живі та нагодовані завдяки роботі волонтеського хаба "Венеція"! Дякую 🙏🏻" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Артистка поговорила з людьми там, обійняла маленьких дітлахів, і не могла стримати від цього емоції. Сльози самі лилися. Крім того, вони всі разом співали українських пісень, там піднімаючи один одному настрій.

У коментарях користувачі почали звинувачувати її, мовляв, цього недостатньо, і потрібно більше допомоги, на що та відповіла:

"Правильна пісня - десять жавелін, а слово - байрактар! Словом можна вбити, а можна зцілити. Але сьогодні це не єдине, чим зайнята моя компанія. Недовіра та невдоволення - це невігластво" .

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Наталія Могилевська переконана, що Україна битиметься до останньої людини: "Стріляти до кінця".

Раніше ми повідомляли, що фанати занепокоїлися, Наталя Могилевська розляглася на сходах: "Господи! Дай мені йти...".