Відома українська гумористка, актриса студії "Дизель шоу", Вікторія Булітко вирішила висловитися щодо амбіцій росії, адже вони погрожують не лише Україні.

Публікацію вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Зараз, під час війни, вона регулярно висвітлює всю правду про цинічну війну, яку розв'язала росія в Україні, а також допомагає людям, які потребують допомоги.

Вона опублікувала ролик із пропагандистського російського шоу, де так звані експерти почали загрожувати Польщі, а також країнам Балтії.

"Зовсім божеволіють Мерзотники, погрожують застосувати ядерний потенціал по Республіці Польща та країнах Балтії, готують так званий інформаційний плацдарм з метою обґрунтування застосування цього виду озброєння. 🤦‍♀️ Хворі люди…" - йдеться у повідомленні під постом .

Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Це вже не перша погроза, яка звучить з боку Європи. Вони хочуть залякати Європу, і показати всьому світу свою велич, проте всі вже побачили, на що здатна їхня армія. За майже чотири тижні війни було ліквідовано понад 15 тисяч окупантів.

Ворог деморалізований, і вони почали панікувати через програш, от і пішли погрози, пов'язані з ядерною зброєю, яка знищує все живе довкола.

Вікторія Булітко. Фото: Instagram

Нагадаємо, що зірку "Дизель Шоу" Віку Булітко зацькували через крики та Даші Астаф'євої: "Що ти голосиш? Іди допомагай".

Раніше ми повідомляли, що фокусниця Вікторія Булітко зібралася на безлюдний острів: "Якби не гумор...".